Hrvatski radio

Radio Zadar

Naučite sve što vam je potrebno za pokretanje posla

24.10.2018.

12:26

Autor: Božidar Kolega

Naučite sve što vam je potrebno za pokretanje posla

Naučite sve što vam je potrebno za pokretanje posla

Foto: - / -

VR LAB rezultat je suradnje Prirodoslovno-grafičke škole, Udruge CINAZ, Udruge Porat i Grada Zadra kako bi primjenom suvremenih tehnologija mladi naučili kreirati sadržaje virtualne stvarnosti i razviti inovativne turističke proizvode za konkurentniji nastup na tržištu.

Projekt VR LAB je usmjeren na poticanje socijalne uključenosti mladih u dobi od 15 do 29 godina, koji će kroz prvi ciklus edukacija naučiti kako samostalno pokrenuti start-up i crowdfunding kampanju, razviti poslovne ideje i prodati kreirane proizvode, te koliki utjecaj zaista ima kvalitetan marketing na društvenim mrežama. Morana Rogić predsjednica Udruge CINAZ :

Projektom želimo pomoći mladima do 29 godina, mladi u kategoriji koji nisu u sustavu obrazovanja, zapošljavanja niti nekog treninga i svim ostalim mladima kao studentima, učenicima, priliku da razviju svoje poduzetničke  vještine, pri tom mislimo i na poslovne i na osobne, i da razviju svoje poduzetničke ideje koje će imati priliku također izložiti na sajmu poduzetništva iduće godine. 

Prve radionice na temu razvoj poslovnih vještina i pokretanje start-upa-a, već su održane, a 30-og listopada održat će se jednodnevna radionica crowdfundinga. To je tek prvi ciklus radionica: 

Postoji drugi niz radionica koje će se još održavati u sklopu projekta tako da poručujem svima da prate i društvenu stranicu VR LAB projekta i također izrađena je nova web stranica na koje mogu se prijaviti za sve zainteresirane radionice unaprijed za koje još nije ni potvrđen termin. 

Inače vrijednost ovog projekta je 692 000 kuna te je u potpunosti  financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.