Hrvatski radio

Radio Zadar

Nekić: naš kandidat znat će se na vrijeme

15.02.2017.

13:08

Autor: HRT centar zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

HDZ još ne izlazi u javnost s imenima kandidata za gradonačelnika Zadra. Kandidat će biti poznat na vrijeme - kazao je danas novinarima Predsjednik gradskog odbora HDZ-a Joso Nekić potvrdivši kako je među imenima kandidata i ono aktualnog gradonačelnika Božidara Kalmete.

Ima još puna tri mjeseca do izbora, ima apsolutno vremena, mi razumijemo interes javnosti, građana, ali evo, kao što sam rekao, izići ćemo s imenom na vrijeme, rekao je Joso Nekić.  Naš kandidat će biti poznat, neće biti "no name" tako da građani neće morati propitivati tko je i što je, već ćemo izaći sa potpuno poznatim kandidatom. Ja sam jako zadovoljan, jer kad iziđu ankete, onda imate 12 HDZ-ovih kandidata a samo dva ili tri SDP-ova, što govori o snazi HDZ-a, znači mi imamo više kandidata u opciji i napravit ćemo ono što je najbolje za HDZ, rekao je Nekić, a na novinarsko pitanje jeli i aktualni gradonačelnik, Božidar Kalmeta među kandidatima, odgovorio je potvrdno.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.