Hrvatski radio

Radio Zadar

Nikola Miletić HSP AS: Pustite nas da i dalje radimo

17.03.2016.

10:46

Autor: Suzana Dražić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dosadašnji načelnik općine Ražanac Nikola Miletić predstavio se danas biračima, a uoči nedjeljnih prijevremenih izbora u toj općini. Općinu Ražanac uspjeli smo izvući iz minusa i milijunskog duga. Samo nas pustite da i dalje radimo, poručio je.

Kandidat HSP-a dr Ante Starčević podsjetio je na sve do sada učinjeno posebno istaknuvši izgradnju dječjeg vrtića, prvog kapitalnog objekta u Ražancu nakon dva desetljeća čije  je otvorenje odgođeno zahvaljujući oporbenim vijećnicima.

       Kompletno uređen objekt i mi čekamo. Čekamo od rujna. 15.9. odluka općinskog vijeća nije donesena. 18. prosinac nije donesena odluka, a ima sve potrebne dozvole i samo se čeka akt o osnivanju, a to je na odluci općinskog vijeća i nismo je dobili. Vrtić zjapi prazan. 40 djece jednostavno čeka. Pokušavaju na neki način opstruirati, međutim ne mogu. Jednostavno hoće oni da preuzmu zasluge za otvaranje vrtića na sebe, da to otvori neka nova vlast, ali neće. Nadam se da će to mještani prepoznati.

Općinu Ražanac uspjeli smo izvući iz minusa i milijunskog duga. Poslujemo u plusu i osigurali smo sredstva za daljnja ulaganja u svih 8 mjesta naše općine. Samo nas pustite da i dalje radimo, poručio je kandidat HSP Ante Starčevića, Nikola Miletić. Žao mu je što je uopće i došlo do ovih izbora koji će općinu stajati 400 tisuća kuna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.