Hrvatski radio

Radio Zadar

Beštije okupile bikere u Zadru: Noć uz "grmljavinu" motora i rock glazbu

19.06.2022.

08:10

Autor: tp

Bikerski susret u Zadru

Bikerski susret u Zadru

Foto: Toni Pajkin / Radio Zadar

Zadarski bikeri okupljeni u "Beštijama" ovaj su vikend organizirali motoristički susret na Puntamici. S pozornice "grmio" je rock, a cestama se prolamao zvuk stotina motora pristiglih u Zadar iz svih krajeva Hrvatske. Bilo je i stranih registracija koji su stigli na bikersko okupljanje u Zadru. 


Možda je stiglo vrijeme da ova manifestacija zadarskih motorističkih entuzijasta postane još prepoznatiljivija, više i reklamira te preraste u još zanimljiviji moto susret. 


Dobije i turističku dimneziju te poveže  s koncertnom turnejom nekog od poznatih svjetskih bendova.    

Galerija
Bikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio Zadar
Bikerski susret u Zadru, Foto:  Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru, Foto:  Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru, Foto:  Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru, Foto:  Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru, Foto:  Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto:  Toni Pajkin/Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio ZadarBikerski susret u Zadru , Foto: Toni Pajkin /Radio Zadar

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici