Hrvatski radio

Radio Zadar

Novac nije bitan - važna je poruka

11.02.2015.

13:06

Autor: Vladimir Šetka

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Više od tri tisuće lampiona ove subote, na Valentinovo, s Foruma će poletjeti u zrak. Sav prihod namijenjen je Luciji Mijolović i Juri Milinu, plivačima s Down - sindromom.

Već od večeras mogu se kupiti u agenciji Aquarius po cijeni od 25 kuna. Sav prihod namijenjen je Luciji Mijolović i Juri Milinu, plivačima s Down - sindromom, najavio je jedan od organizatora Neno Stojaković, na čemu je zahvalila Jurina majka Klaudija:

Ove godine odlučili smo pomoći ovom malim ljudima, koji nas uspješno predstavljaju u svijetu baveći se plivanjem. A pomažemo na način da ćemo novac koji se bude uplatio na njihov račun, biti iskorišten za putovanja na svjetska i europska prvenstva - kaže Stojaković.

Koliko god je novac bitan, nama je ovdje sporedan. Važnija mi je ova poruka koja se šalje, dakle da su djeca s down-sindromom jednako vrijedna i kao sportaši i kao ljudi, te građani ovoga grada koji ga rese na svoj način poručila je Klaudija Milin.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.