Hrvatski radio

Radio Zadar

Novi hit koji će Tomislav Bralić i klapa Intrade izvesti na Splitskom festivalu

04.06.2022.

10:12

Autor: HRT Radio Zadar

Tomislav Bralić i klapa Intrade

Tomislav Bralić i klapa Intrade

Foto: Tomislav Miletic / Pixsell

Na ovogodišnjem 62. Splitskom festivalu Tomislav Bralić i klapa Intrade izvest će pjesmu „Još bi tija“ pokojnog Rajka Dujmića, jednog od naših najplodnijih i najpopularnijih kompozitora. 

Ovo je pjesma koja će osvojiti na prvo slušanje. Prva je od desetak Rajkovih još neobjavljenih pjesama. Kako je pjesma "Još bi tija" došla do klape pojasnio je Tomislav Bralić.


- Našu ovogodišnju pjesmu za Splitski festival napisao je pokojni Rajko Dujmić. Tu je pjesmu našla njegova supruga Snježana u jednoj njegovoj ladici. Kada ju je poslušala ponudila ju je našem menadžeru Branku Paiću jer, kako je rekla, u toj je pjesmi vidjela nas. Hvala joj na povjerenju! Eto, mi smo sada kada smo otpjevalu jednu pjesmu Rajka Dujmića tako stali uz bok Novim fosilima, Terezi Kesoviji, Jasni Zlokić, grupi Riva… Mogu reći da smo cijela klapa i ja ponosni što možemo pjevati njegovu pjesmu, rekao je Bralić.


Za stihove je zaslužan Nenad Ničević, a na aranžmanu je radio Igor Ivanović i zaokružio cijelu ovu glazbenu priču. 


- Izvanredan tekst! Hvala Neni, hvala i Igoru Ivanoviću. Njega sam malo gnjavio za aranžman. Radili smo 3, 4 aranžmana dok nam sve nije sjelo. “Još bi tija” će se zvati i naš novi album. Nadam se da će se svidjeti slušateljima, splitskoj publici, ali i onoj po cijelom svijetu, dodao je Bralić.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.