Hrvatski radio

Radio Zadar

Novi-stari predsjednik Stranke hrvatskog zajedništva

22.10.2018.

08:21

Autor: HRT Radio Zadar

Novi-stari predsjednik Stranke hrvatskog zajedništva

Novi-stari predsjednik Stranke hrvatskog zajedništva

Foto: - / -

Stranka hrvatskog zajedništva na redovnoj sjednici Sabora SHZ-a izabrala je za novi 4-godišnji mandat Miljenka Marića za predsjednika SHZ-a, a za zamjenika predsjednika SHZ-a izabrana je Ljiljana Draženović, a za potpredsjednike izabrani su Jozo Marunica i Petar Antunović.

Za  članove predsjedništva SHZ-a izabrani su  Darinko TadićMartin Babić,Ljubica GebhardKarmen  Pavlic i Anđelko Kardum, a za članove Upravnog odbora SHZ-a izabrani su  Goran MarinovićDrago DraženovićDarko ZelićGašpar Bilić i  Šime Medić. 

Zar članove Nadzornog odbora SHZ-a izabrani su  Sanja Vukelić, Maria Kardumi Gordana Biljan, a za  članove Suda časti SHZ-a izabrani su Vinko Marić, Miljenko Morić i Dragan Ledenko. 

Izabrani  predsjednik SHZ-a Miljenko Marić danas je na sjednici naveo da SHZ ima 14 evidentiranih ustrojstvenih oblika podružnica po općinama i gradovima u Republici Hrvatskoj i da se i dalje osnivaju podružnice SHZ-a, a za koje postoji interes.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.