Hrvatski radio

Radio Zadar

Novogodišnja čestitka župana Longina

31.12.2018.

17:31

Autor: HRT Radio Zadar

Novogodišnja čestitka župana Longina

Novogodišnja čestitka župana Longina

Foto: - / -

Novogodišnju čestitku Zadranima uputio je i zadarski župan Božidar Longin. Ocijenio je kako je 2018. godina bila uspješna na brojnim poljima od gospodarskih do sportskih. Smatra kako će Zadarska županija uspješan trend nastaviti i u idućoj 2019. godini.

Dragi stanovnici Zadarske županije,

za nama je godina za koju slobodno možemo reći da je bila uspješna na brojnim poljima. Od pozitivnih gospodarskih pokazatelja, rasta zaposlenosti, novog rasta turističkih dolazaka pa do konačne realizacije dvaju kapitalnih projekata koje su generacije sanjale – nove Poliklinike Opće bolnice Zadar i zgrade putničkog terminala luke Gaženica. 

Svi se s posebnim ponosom sjećamo veličanstvenog rezultata naših Vatrenih u Rusiji u čijem je povijesnom uspjehu veliki doprinos dala i naša zadarska četvorka predvođena Lukom Modrićem. Savršeno sportsko ljeto upotpunili su i braća Fantela osvajanjem svjetskog zlata u jedrenju.

Naša je županija ostvarila skok od sedam mjesta na ljestvici uspješnosti, a pozitivan trend nastavit će se i u sljedećem razdoblju.

Za 2019. godinu također imamo velik broj planova i pripremljenih projekata. Sve to lakše ćemo realizirati – zajedništvom. Zato nam svima želim pozitivnu novu 2019. godinu.

Širimo zajedno pozitivne misli i pozitivne vibracije. Volite svoju obitelj i čuvajte svoje prijatelje. Učimo svoje najmlađe da budu sretni. Istinska unutarnja sreća ne dolazi od materijalnih stvari jer kad imamo obitelj i drage prijatelje s kojima se možemo smijati, pjevati i raspravljati o bilo čemu - to je prava sreća.

Uz želju da nam nova godina donese novi napredak za našu Domovinu, svima želim puno zdravlja i uspjeha kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Živjeli.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.