Hrvatski radio

Radio Zadar

O novom Zakonu o otpadu...

15.11.2013.

10:17

Autor: Radio Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zakon o otpadu počeo se primjenjivati, te su građani putem Zelenog telefona uputili brojna pitanja o selektivnom razdvajanju otpada, a putem ciklusa tribina pokusat ćemo dati odgovore: kamo s kojom vrstom otpada, način obračunavanja računa, primarna selekcija otpada, te infrastruktura koja će pratiti selektivno odvajanje otpada - poručuju iz Udruge Eko - Zadar

Javna tribina o primjeni novog Zakona o otpadu će se, u organizaciji udruge „Eko-Zadar“ i u suradnji sa “Čistoćom“ d.o.o., održati upetak, 15. studenoga 2013. u Gradskoj knjižnici Zadar, u Multimedijalnoj dvorani s početkom u 18 sati.

Na tribini sudjeluju Tomislav Ćurko, dipl.ing., direktor Čistoće d.o.o., Pere Zubčić, mag.ing., samostalni stručni suradnik za  komercijalne poslove u Čistoći d.o.o., Matea Čurjurić, mag.iur., samostalna stručna suradnica za opće, pravne i kadrovske poslove u Čistoći d.o.o., te facilitatorica Atana Grbić, članica Glavnog odbora udruge „Eko-Zadar“.

Tribina se održava u sklopu projekta „Reciklirajmo  zajedno“.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.