Hrvatski radio

Radio Zadar

Novi račun za prikupljanje pomoći Ukrajini

10.03.2022.

07:27

Autor: Radio Zadar

Ubla: granični prijelaz slovačko-ukrajinska granica

Ubla: granični prijelaz slovačko-ukrajinska granica

Foto: Matija Habljak / Pixsell

Prva humanitarna pomoć iz Zadra za građane prijateljskog ukrajinskog grada Brovarya, krenut će danas prema dogovorenom odredištu Lublin u Poljskoj.

Sukladno iskazanim potrebama, nabavljeni su sklopivi kreveti, dizel agregati, higijenski proizvodi i proizvodi za osobnu medicinsku zaštitu. Pomoć u nabavci Gradu Zadru pružio je Caritas Zadarske nadbiskupije, prijevoz koji je osigurao i donirala tvrtku Orbico u suradnji s udrugom Bila Hrvatska kojima se iu ovoj prigodi zahvaljujemo.

Novi račun za prikupljanje pomoći za grad Brovary.

Račun za prikupljanje pomoći za grad Brovary otvoren pri Caritasu Zadarske županije više nije u upotrebi jer je Hrvatski Caritas otvorio jedinstveni račun za prikupljanje pomoći za cijelu Ukrajinu.

Grad Zadar otvorio je zato danas novi račun za posebne namjene u svrhu prikupljanja sredstava za pomoć stanovništvu grada Brovarya.

Sve fizičke i pravne osobe koje žele pomoći stanovništvu Brovarya donacijom, da mogu učiniti uplatom na račun:

https://www.grad-zadar.hr/vijest/opce-vijesti-28/humanitarna-pomoc-za-brovary-7389.html

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici