Hrvatski radio

Radio Zadar

Obiteljska akcija: za Ritu Oru ovaj vikend 30 % jeftinije

23.08.2019.

10:10

Autor: rzd

Obiteljska akcija: za Ritu Oru ovaj vikend 30 % jeftinije

Obiteljska akcija: za Ritu Oru ovaj vikend 30 % jeftinije

Foto: - / -

Obiteljska akcija traje 23. i 24. kolovoza i ulaznice će biti moguće kupiti i u obiteljskom paketu (roditelj + dijete 7 - 18 godina, dokdjeca do 7 godina imaju besplatan ulaz, po 30 posto povoljnijoj cijeni: 1+1 regularna ulaznica po cijeni od 350 kuna.

Tijekom subote i nedjelje bit će moguće kupiti obiteljski paket karata (1+1) po 30 posto povoljnijoj cijeni

Zadar i Dvorana «Krešimir Ćosić» spremni su za još jedan od najboljih koncerata u Hrvatskoj ove godine. Za točno tjedan dana, u petak 30. kolovoza, svjetski popularna britanska pop zvijezda Rita Ora rasplesat će tisuće fanova svojim poznatim hitovima koji haraju međunarodnim top ljestvicama.   

Najvjerniji fanovi već su si osigurali uživanje u spektaklu svoje omiljene zvijezde pa su tako ulaznice za FAN PIT rasprodane. No i vi još uvijek stignete osigurati svoje mjesto. Za obitelji s djecom otvorena je i posebna OBITELJSKA VIKEND AKCIJA koja traje 23. i 24. kolovoza tijekom koje će ulaznice biti moguće kupiti i u obiteljskom paketu (roditelj + dijete 7 - 18 godina, djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz ) po 30 posto povoljnijoj cijeni: 1+1 regularna ulaznica po cijeni od 350 kuna.

U prodaji su i dalje regularne ulaznice po cijeni od 250 kuna (pristup na parter/stajanje, kao i na tribine/slobodno sjedenje) te manji broj VIP ulaznica po cijeni od 450 kuna (u cijenu VIP ulaznice uključeno piće i finger food u VIP salonu).

Moguće ih je kupiti putem www.ticketshop.hr   i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Ulaznice se mogu kupiti i na blagajni Športskog centra Višnjik, od ponedjeljka do petka od 14 do 20 sati. Obzirom da interes za ulaznicama vlada u svim dijelovima Hrvatske, zbog lakšeg i sigurnijeg prijevoza za sve zainteresirane u ponudi su i paketi ulaznica s prijevozom, koji su dostupni na svikoncerti.eu i   www.ticketshop.hr .

Rita Ora vlasnica je svjetski poznatih hitova Let You Love MeAnywhereYour Song te brojnih drugih koji će uskoro odzvanjati i u Hrvatskoj, a u svoju turneju povodom promocije albuma Phoenix uz najveće svjetske metropole poput Londona, Pariza, Milana i dr. gdje je redom punila dvorane, uvrstila je i Zadar.

Kao predizvođačice na jednom od najboljih koncerata u Hrvatskoj ove godine nastupit će Franka Batelić i Domenica te svojim hitovima zagrijati publiku za spektakl koji priprema britanska pop zvijezda.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.