Hrvatski radio

Radio Zadar

Objavljen poziv za sufinanciranje manifestacija u 2018. godini

25.01.2018.

12:28

Autor: HRT centar Zadar

Objavljen poziv za sufinanciranje manifestacija u 2018. godini

Objavljen poziv za sufinanciranje manifestacija u 2018. godini

Foto: - / -

Turistička zajednica grada Zadra raspisuje javni poziv za sufinanciranje organizacije i održavanja manifestacija u 2018. godini na području grada Zadra. Krajnji cilj manifestacija je, uz ostalo, obogaćivanje turističke ponude grada, produženje turističke sezone i promocija Zadra.

Obrazac za prijavu zajedno s uputama za prijavljivanje nalazi se na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Zadra potpore.zadar.travel/obrazac

Prijava se podnosi u elektronskom obliku na online obrascu i u tiskanom obliku s potrebnom dokumentacijom.

Prijave i dokumentacija se dostavljaju preporučeno poštom ili osobno u Turistički ured zaključno s danom 26. veljače 2018. (u obzir dolaze i kandidature s datumom otpreme pošte od 26. veljače 2018. godine) na adresu Turistička zajednica grada Zadra, Jurja Barakovića 5, 23000 Zadar, s naznakom „Prijave za sufinanciranje manifestacija 2018.“

 

 

 

 

 

•      povećanje turističkog prometa, posebice u razdoblju predsezone i posezone, 

 

•      promocija grada Zadra u zemlji i inozemstvu,

 

•      jačanje snage brenda Zadra kao turističke destinacije i doprinos stvaranju prepoznatljivog imidža turizma grada Zadra.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.