Hrvatski radio

Radio Zadar

Obljetnica dočeka reprezentativaca "Dan zajedništva, ponosa i sreće!"

16.07.2019.

06:43

Autor: Toni Pajkin

Foto/ Toni Pajkin

Foto/ Toni Pajkin

Foto: - / -

Zadar je svoje reprezentativce dočekao 17.7. 2018. Obljetnica velikog slavlja bi trebao postati tradicionalan događaj. Uz Vukovar,proslava Dana zajedništva, ponosa i sreće održat će se i u Iloku, Đakovu, Nijemcima, Bjelovaru, Sinju, Ogulinu, Rijeci, Dubrovniku, Zadru.

U utorak, 16. srpnja širom Hrvatske, ali i dijaspore proslavit ćemo  prvi Dan zajedništva, ponosa i sreće!

Prisjetimo se, 16. srpnja 2018. godine Hrvatska je bila jedna od najponosnijih i najsretnijih zemalja na svijetu, kada je organiziran jedinstven, emotivni, spontani doček Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u Zagrebu, a koji se narednih dana nastavio u drugim gradovima.

Dan zajedništva, ponosa i sreće dan je kojim obilježavamo obljetnicu tog velikog slavlja, a koji bi nakon ovogodišnjeg obilježavanja trebao posati tradicionalan. Incijativa za njegovo obilježavanje krenula je od izbornika Zlatka Dalića i producenta agencije Organizatori bez granica, Zadranina Aleksandra Kovačevića, i to iz Grada heroja – Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije, a uz Vukovar, u utorak 16. srpnja, proslava Dana zajedništva, ponosa i sreće održat će se  i u Iloku, Đakovu, Nijemcima, Bjelovaru, Sinju, Ogulinu, Rijeci, Dubrovniku, Zadru 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.