Hrvatski radio

Radio Zadar

Od danas tri puta tjedno i za Zurich

12.05.2018.

06:51

Autor: HRT radio zadar

foto: Zračna luka Zadar

foto: Zračna luka Zadar

Foto: - / -

Nova ponuda zadarske Zračne luke je let za Zurich tri puta tjedno, srijedom i dvije rotacije subotom. Germanijin zrakoplov Airbus A-319 bit će dočekan atraktivnim „krštenjem" vodenim topovima vatrogasne postrojbe Zračne luke Zadar u 20 sati, uz prigodnu svečanost.

Zračna luka Zadar i Germania pozivaju Vas u subotu, 12. svibnja 2018. na otvaranje nove linije i doček prvog zrakoplova Germanije iz Zuricha. Prigodna svečanost predviđena je u 20 sati u prostoru domaćeg dolaska Zračne luke Zadar. Novinarima će se obratiti direktor Zračne luke Zadar Josip Klišmanić i Urs Pelizzoni, direktor komercijalnih operacija Germanie. Svečanosti će nazočiti stručni suradnik Turističke zajednice Zadarske županije Damir Hordov.
Germanijin zrakoplov Airbus A-319 bit će dočekan atraktivnim „krštenjem" vodenim topovima vatrogasne postrojbe Zračne luke Zadar, a predviđeni su i prigodni darovi za putnike . Inače, riječ je o novoj kompaniji u ponudi koja će Zadar i Zurich povezivati tri puta tjedno, srijedom i dvije rotacije subotom.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.