Hrvatski radio

Radio Zadar

Od sutra radovi na još dva raskrižja - kod Lipotice i dvorane Jazine

21.11.2022.

16:32

Autor: Radio Zadar

Raskrižje kod dvorane Jazine

Raskrižje kod dvorane Jazine

Foto: Google Street View / .-.

U utorak, 22.11.2022. g., započinju građevinski radovi na zamjeni semaforskih uređaja na raskrižju Obala kneza Branimira/Ul. II. Zasjedanja ZAVNOH-a/Ul. Petra Svačića/Trg kneza Višeslava,  te raskrižju Obala kralja Tomislava/Ulica Marka Marulića - navodi se u obavijesti grada Zadra. Riječ je o raskrižju kod Lipotice, te onom ispred dvorane Jazine. Nastavak je to ažuriranja 17 semaforiziranih raskrižja na području grada Zadra . 


Na lokaciji Obala kneza Branimira/Ul. II. Zasjedanja ZAVNOH-a/Ul. Petra Svačića/Trg kneza Višeslava izvršiti će se demontaža kompletne semaforske opreme te postavljanje nove. Radovi će trajati do 15.12.2022. g., a u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, početak radova će se odgoditi, o čemu ćemo naknadno obavijestiti javnost.


Na lokaciji Obala kralja Tomislava/Ulica Marka Marulića, dana 22. 11. 2022. g., izvršiti će se zamjena semaforskog uređaja te će se semaforizirano raskrižje isti dan ponovo pustiti u funkciju. Za vrijeme trajanja radova, na snazi biti privremena regulacija prometa - navodi se u obavijesti. 


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.