Hrvatski radio

Radio Zadar

Od sutra svježije, bura mjestimice do 20 čvorova

20.10.2018.

11:42

Autor: HRT radio zadar

foto: Filip Brala / Pixsell

foto: Filip Brala / Pixsell

Foto: - / -

Za sutra najavljuju promjenljivo oblačno i svježije vrijeme, samo mjestimice uz kišu, a uglavnom je prema otvorenom moru moguć i pljusak. Puhat će umjerena do jaka bura, podno Velebita i vrlo jaka. Najniža jutarnja temperatura zraka od 14 do 16, u zaobalju oko 8, a najviša dnevna od 18 do 20°C.

Vremenska prognoza DHMZ za Jadran za prvih 12 sati: 

Na južnom i većem dijelu srednjeg Jadrana bura 5-15, još u početku, te ponovno potkraj dana samo mjestimice do 20 čvorova, sredinom dana će prolazno okrenuti na sjeverozapadni vjetar 6-16 čvorova. Drugdje bura 10-20, a u Velebitskom kanalu do 26 čvorova. More 2-3, u Velebitskom kanalu 3-4. Vidljivost 10-20 km. Malo do umjereno oblačno.
Vremenska prognoza za daljnjih 12 sati : Malo do umjereno oblačno. Slaba do umjereno jaka, u Velebitskom kanalu te na sjevernom dijelu srednjeg Jadrana mjestimice jaka bura. More malo do umjereno valovito, u Velebitskom kanalu i na sjevernom dijelu srednjeg Jadrana je moguće valovito.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.