Hrvatski radio

Radio Zadar

Odgoda otvorenja Adventa u Zadru

21.11.2019.

14:46

Autor: HRT Radio Zadar

Odgoda otvorenja Adventa u Zadru

Odgoda otvorenja Adventa u Zadru

Foto: - / -

Radi loše vremenske prognoze i najavljene obilne kiše odgođeno otvaranje zadarskog Adventa. Program je odgođen za jedan dan .

Nakon nekoliko dana pomnog praćenja vremenske prognoze za petak i subotu, koja je svakim danom bivala sve nepovoljnija, daljnjih konzultacija sa Državnim metereološkim zavodom te dogovora svih sudionika ovogodišnjeg Adventa u Zadru, odlučeno je kako će se dvodnevno svečano otvaranje Adventa nažalost odgoditi, a predviđeni bogati program pomaknuti za jedan dan u istom rasporedu.

Tako će splitski akrobati iz skupine CROwd Control i grupa Prljavo kazalište nastupiti u subotu, 23. studenog, a veseli dječji Adventić i Cubismo će nas zabavljati u nedjelju 24. studenog.

Pošto od subote popodne prema prognozi više-manje sija sunce, ostatak programa će se nastaviti prema predviđenom rasporedu kako to stoji na službenoj adventskoj web stranici: www.advent.zadar.travel 
 
Dakle, definitivni program otvaranja ovogodišnjeg Adventa u Zadru izgledat će ovako:
 
Subota 23.11. SVEČANO OTVORENJE ADVENTA U ZADRU 2019.
20 Nastup plesno akrobatske skupine Crowd Control
21 Koncert grupe PRLJAVO KAZALIŠTE

Nedjelja 24.11.
10:30-13 Dječje otvorenje Adventa “Adventić krećemo”
20 Koncert grupe CUBISMO

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.