Hrvatski radio

Radio Zadar

09:39 / 26.06.2013.

Autor: RZD

Opljačkana pumpa u Petrčanima

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Noćas oko 2 sata na benzinskoj postaji u Petrčanima dvojica maskiranih lopova su, uz prijetnju oružjem, od dvojice zaposlenika otuđili novac. U Karinu Gornjem pijano društvo napalo policajca

Iz policijskog izvješća : noćas oko 2 sata na benzinskoj postaji u Petrčanima dvojica maskiranih nepoznatih počinitelja su, uz prijetnju oružjem, od dvojice zaposlenika u dobi od 52 i 24 godina otuđili novac.Protiv nepoznatih počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Zadarska policija izvijestila je i kako je sinoć oko 23 sata, u kući u Karinu Gornjem, prilikom službene intrevencije zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira, 46-godišnji gost na rođendanskoj proslavi fizički napao policijskog službenika Policijske postaje Obrovac. Policijski službenik je lakše ozlijeđen, a napadač je zajedno s 43-godišnjim vlasnikom kuće i 46-godišnjakom koji je odbio zapovijed da prestane glasno reproducirati glazbu, doveden u službene prostorije Policijske postaje Obrovac.

Sva trojica su bili pod utjecajem alkohola radi čega su zadržani do otriježnjenja nakon čega će nad njima biti provedeno kriminalističko istraživanje.