Hrvatski radio

Radio Zadar

Opremanje Mocira: Stigle 23 ponude, za dvije predmetne grupe nema interesa

23.09.2020.

10:47

Autor: Filip Buzov

foto grad Zadar

foto grad Zadar

Foto: - / -

U zadarskoj Gradskoj upravi jučer su otvorene ponude za unutrašnje opremanje Centra Mocire, gdje će se smjestiti Dječji vrtić Latica, Osnovna škola Voštarnica te Centar za odrasle osobe .

Sam natječaj razdvojen je u više grupa, tako se potražuje dječji namještaj, didaktička oprema, te razni aparati i sportski rekviziti. Natječaj za školu iznosi 2 milijuna i 700 tisuća kuna, a za vrtić milijun i 600 tisuća.

O pristiglim ponudama, uz napomenu kako za dvije predmetne grupe - ( dječji namještaj i druga oprema u vrijednosti većoj od od 600 tisuća kuna te inventar u visini oko 50 tisuće ) nije bilo interesa. Pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo - Darko Kasap : Dakle pristigle su 23 ponude, u deset grupa nabave tražili smo opremanje škole i vrtića, za dvije predmetne grupe nismo dobili niti jednu ponudu, pa ćemo po završetku ovoga natječaja morati posebno objaviti za te dvije grupe...ali ponavljam da te dvije grupe neće otegnuti ili dodatno produljiti sam postupak useljenje u Centar Mocire, a što se očekuje krajem ove ili početkom idućem godine. 

 

pročelnik D.Kasap:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.