Hrvatski radio

Radio Zadar

Oproštaj od 2017.-e u programu Radio Zadra

30.12.2017.

12:15

Autor: AM-SJM

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Danas i sutra kroz Jutarnji program s Anom Marušić i njenim sugovornicima opraštamo se od 2017.-e . Po čemu će pamtiti godinu na izmaku i s kakvim željama ulaze u 2018. pitamo kolege novinare, poznate i nepoznate sugrađane.

Dok su Renato Kraljev i članovi udruge Vinum davali recept za dobro kuhano vino, Kolegica Andrina Luić s portala Naši školji ocijenila je 2017. na zadarskim otocima pozitivnom: Što se otoka tiče možemo je pamtititi po dobrome, u mom malom selu nas je 53-oje živjelo prošle godine u ovo doba a sad nas je šestero više. Nisu se rodile šestorke nego je jedna mlada obitelj doselila u Mali Lukoran, iz Zagreba, a jedna se doselila i iz Zadra, pojašnjava Andrina. Na Pašmanu jedna mlada obitelj – Matulići su brendirali puno otočnih proizvoda, za to su i u Bruxellesu dobili nagradu . Izdvajam i Projekt otoka koji je ujedinio i  povezao sve hrvatske otočane, a i naš Portal Naši školji koji je počeo skromno, isprofilirao se…kazala je kolegica Andrina. 

Ravnateljica Koncertnog ureda Zadar Dina Bušić najvažnijim događajem proglašava Obnovu Kneževe palače: 10 dana smo slavili ulazak u Kneževu palaču s građanima Zadra koji su bili duboko dirnuti ovim događajem. Proširili smo našu djelatnost unutar Palače jer smo htjeli nadoknaditi građanima ono što im nedostaje, tako smo krenuli s Ciklusom mladih,drugi tip programa je Ples u Kneževoj pa smo  do sada imali Večer tanga, imat ćemo i živu glazbu i večeri klasičnih plesova. Treći tip programa je Klub u Kneževoj s jazz-koncertima, i to je  Zadru definitivno trebalo, rekla je Dina

Kolega Mladen Malik s portala eZadar dao je ocjenu sportske godine u Zadru: Lijepo je ovo što se koncem godine događa u KK Zadar, ponovno se gradu dogodila košarka nakon 10 godina, to su i navijači zaslužli i građani. Lijepo je bilo vidjeti sinoć u jednoj potpuno nevažnoj utakmici protiv MZT-a kako je 5 tisuća građana frenetično navijalo, to mi je jedan veliki plus sa serijom od nekoliko uzastopnih pobjeda i na taj način su nam košarkaši s mladim ljudima na čelu kluba zaželjeli sretnu Novu - ocijenio je kolega Malik. 

Slušajte nas i sutra od 7 do 13 sati s novim zanimljivim gostima , uz "poticajnu" glazbu naše Silvi Končurat ! 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.