Hrvatski radio

Radio Zadar

19:35 / 30.01.2021.

Autor: HRT Radio Zadar

Osumnjičeni za višestruko ubojstvo pronađen mrtav

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Foto: - / -

Šibenska policija pronašla je mrtvog muškarca za kojega se sumnja da je počinitelj višestrukoga ubojstva u Vodicama i Šibeniku. Poginuo je suvlasnik trgovačkoga lanca, te još jedna žena i dvojica muškaraca.

Osoba za koju sumnjamo da je počinitelj, pronađena je mrtva kraj automobila za koji smo također dali podatke javnosti da ga tražimo, rekao je u Dnevniku HTV-a glasnogovornik PU Šibensko-kninske Šime Pavić.

Potvrdio je informacije da je postojao određeni poslovni odnos između osobe za koju se sumnja da je počinila ubojstava i žrtava. Kriminalističkim istraživanjem utvrdit će se o kakvom se odnosu radilo i je li to uzrok ovog kaznenog djela. U tijeku je očevid kojim rukovodi županijski državni odvjetnik u Šibeniku.

S obzirom na okolnosti počinjenja djela, građani su s pravom bili uznemireni, rekao je Pavić te dodao kako je odmah po događaju policija preuzela kontrolu, a građani mogu biti mirni.

U vodicama je ubijen Tedi Slamić, šibenski poduzetnik, suvlasnik trgovačkoga lanca, dok su u Ražinama smrtno stradali Radojka Danek, njezin suprug Mario i vlasnik skladišta u kojem im je ubojica presudio.

Neslužbeno, počinitelj ovog strašnog višestrukog ubojstva je Branko Koloper, vlasnik tvrtke Matkol u stečaju.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.