Hrvatski radio

Radio Zadar

Osvoji mjesečni gradski pokaz uz CityBus Zadar

15.12.2017.

10:15

Autor: rzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

CityBus Zadar u suradnji s gradskim prijevoznikom Liburnija organizira božićni nagradni natječaj na službenom Facebook profilu aplikacije (bit.ly/CityBusZadarFB). Natječaj je započeo danas i traje do 23.12. u 23:59

Objava dobitnika je na Badnjak. Pravila su navedena u objavi a glavna nagrada je mjesečni pokaz za gradski prijevoz (radnički ili đački, ovisno o potrebi). Tu su također i utješne nagrade glavnog sponzora Liburnije.
 
Besplatna mobilna aplikacija, koja je od sredine studenoga dostupna i na iOS mobilnim uređajima, preuzeta je preko 1.300 puta na Google Play trgovini i App Store-u. Pomoću nje je moguće pregledati sve autobusne linije na području cijele Zadarske županije, njihove rute i vozni red te izračunati najbolju rutu od Vašeg polazišta do odredišta koristeći javni gradski prijevoz. Projekt je podržan od strane tvrtke Impaddo, gradskog poduzeća Liburnija, Grada Zadra i Turističke zajednice grada Zadra. 
Sa zadovoljstvom možemo najaviti sljedeću nadogradnju aplikacije koja će biti dostupna početkom siječnja te će donijeti nekoliko korisnih noviteta. U projekt se početkom proljeća uključuje NextBike - Sustav javnih bicikala. Povratkom bicikala na ulice grada pomoću CityBus Zadar aplikacije biti će moguće pregledati sva stajališta sustava javnih bicikala u gradu, broj slobodnih bicikala na pojedinom stajalištu kao i izračunati najbolju rutu korištenjem bicikla. Sama navigacija će u sljedećoj verziji biti nadograđena te će omogućavati kombinaciju 2 i više načina prijevoza do željenog odredišta.
Za sve novitete pratite nas na društvenim mrežama: Facebook - https://www.facebook.com/citybus.zadar, Instagram - https://www.instagram.com/citybus.zadar, Twitter - https://twitter.com/CityBusZadar. Sve najnovije informacije iz javnog gradskog prijevoza možete saznati na jednom mjestu. Cilj projekta je potaknuti građane na češće korištenje javnog prijevoza na način da im se ponudi više informacija na jednom mjestu i tako olakša korištenje istog.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.