Hrvatski radio

Radio Zadar

Otok Pag se zajedno predstavlja u Ljubljani

01.02.2019.

16:31

Autor: HRT Radio Zadar

Otok Pag se zajedno predstavlja u Ljubljani

Otok Pag se zajedno predstavlja u Ljubljani

Foto: - / -

Od 30. siječnja do 2. veljače 2019. godine na „Gospodarskem razstavišču“ u Ljubljani održava se 30. Alpe-Adria, sajam zelenog i aktivnog turizma, a od ove godine i kamping i karavaning .

Na sajmu sudjeluje preko 330 turističkih predstavnika iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Italije, Austrije, Mađarske, Češke Republike i Nepala.

Na štandu Hrvatske turističke zajednice predstavljaju se sve 4 turističke zajednice otoka Paga: TZ Grada Novalje, TZ Grada Paga, TZ Općine Kolan i TZ Općine Povljana. Otok Pag promoviraju Marina Šćiran Rizner, direktorica Turističke zajednice Grada Novalje, Vesna Karavanić, direktorica Turističke zajednice Grada Paga i  Margarita Matas, informatorica.

Posjetitelji sajma te mnoge domaće i inozemne agencije ove će godine imati mogućnost upoznati se s ponudom cijelog otoka Paga, tradicijom i gastronomskom ponudom te bogatim kulturnim sadržajima i „outdoor“ aktivnostima: treking, biciklizam, maraton i sl.

Sajam je otvorila Eva Štravs Podlogar, državna tajnica za turizam u Sloveniji a na sajmu će biti nazočan Gari Cappelli, ministar turizma Republike Hrvatske  i Metka Bradetić, direktorica HTZ-ovog predstavništva za Sloveniju u Ljubljani.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.