Hrvatski radio

Radio Zadar

Otvoren prvi zabavni park u Hrvatskoj

15.07.2017.

17:17

Autor:

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Biogradu je otvoren prvi zabavni park u Hrvatskoj, ujedno najveća investicija u domaćoj industriji zabave. Na pedeset tisuća metara četvornih tridesetak je adrenalinskih atrakcija za djecu, ali i odrasle.

Prvi posjetitelji davno su kupili svoje ulaznice i to online - jednima je to prvi posjet nekom zabavnom parku, dok su drugi imali priliku već uživati u sličnim atrakcijama u Svijetu. Vukovarskoj obitelji to je bilo prvi put i jedva su čekali isprobati razne zabavne sadržaje. Jedva čekamo isprobati. Nismo nikada bili, tako da mislim da ćemo stvarno uživati i dobro se zabaviti, rekla nam je jedna Vukovarka. Zatekli smo i hrvatsku iseljeničku obitelj iz New Yorka - bez obzira što su isprobali i veće zabavne parkove, sigurni su da će i im i u prvom hrvatskom biti zabavno.


U zabavni park Mirnovec uloženo je 13 milijuna eura, a plan je godišnje primiti 300.000 posjetitelja. Tada bi se krenulo i sa širenjem parka i uvođenjem dodatnih atrakcija. A dok ne budu gotove nove atrkacije - posjetitelji uživaju u vlaku smrti, raznim vodenim igrama, tornadu i slično. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.