Hrvatski radio

Radio Zadar

Novo školsko igralište u Crnom

13.12.2021.

10:35

Autor: Radio Zadar

Crno - školsko igralište

Crno - školsko igralište

Foto: - / -

Područna škola u Crnom proteklog je tjedna dobila novo školsko igralište. Najavčljeno je da će uskoro biti postavljena i rasvjeta, pa će se igralište moći koristiti i nakon završetka nastave. 

Područna škola Crno koju je prije desetak godina pohađalo svega nekoliko učenika, danas ima rekordnih 29 đaka. Rezultat je to kontinuiranog rada na modernizaciji pa su suvremeno opremljene učionice, uređena je vanjska infrastruktura, dograđeni su zidovi za sigurnost, a od ovog tjedna u funkciji je i novo školsko igralište, objavili su iz Mjesnog odbora Crno, uz glavnu vijest da je škola dobila novo školsko igralište. 

U utorak, 7. prosinca, dan nakon fešte Sv. Nikole, ujedno zaštitnika Crnog, i službeno je otvoreno novo vanjsko školsko igralište područne škole Crno. Kako je škola u Crnome područni je objekt Osnovne škole Stanovi, prigodnu pozdravnu riječ imao je ravnatelj Markica Perić, te domaćin, predsjednik Mjesnog odbora Crno, Ivica Grgurović. Zahvalili su se mještanima na razumijevanju za strpljenje tijekom radova. Podršku je dao resorni odjel Grada Zadra te je upućena zahvala Odjelu i pročelniku Josi Nekiću. Najavljeno je i kako se ulaganje ovim ne završava, uskoro se planiraju dodatne aktivnosti oko igrališta te će biti postavljena vanjska rasvjeta kako bi igralište bilo na raspolaganju svim mještanima nakon školske nastave. 

Crno - školsko igralište

Crno - školsko igralište

Foto: - / -

Galerija
Crno - školsko igralište, Foto: -/-
Crno - školsko igralište, Foto: -/-Crno - školsko igralište, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.