Hrvatski radio

Radio Zadar

Otvoreno parkiralište ispred Poliklinike, ali uz naplatu

13.10.2018.

09:19

Autor: HRT - Centar Zadar

foto:OBZ

foto:OBZ

Foto: - / -

Za pacijente, zaposlenike i posjetitelje dostupan je parkirališni prostor ispred zgrade nove Poliklinike, izvijestili su iz zadarske Opće bolnice. Osigurano je 210 parkirališnih mjesta. Cijena parkiranja iznosi 4 kn/sat, a parkiranje je dozvoljeno svakodnevno u vremenu od 00-24 sata.

Pristup parkiralištu omogućen je iz ulice Ljudevita Posavskog (sa zapadne strane) i ulice Katarine Zrinske (sa sjeverne strane).

Za vozila osoba s posebnim pravima (osobe s invaliditetom) osigurano je 20 označenih mjesta ispred glavnog ulaza Poliklinike za koje se parking ne naplaćuje. Pravo na besplatni parking ostvaruje se uz predočenje invalidske iskaznice i priložene parkiralište karte na Info pultu glavnog ulaza Poliklinike istog (radnog) dana u vremenu od 7.00 – 15.00 sati. Za troškove parkinga nastale u vremenu nakon 15.00 sati i u dane vikenda i blagdana, uz priloženu invalidsku iskaznicu i račun za parkirališnu kartu od prethodnog dana, povrat novca je na  glavnoj blagajni Opće bolnice Zadar u prizemlju Upravne zgrade svaki radni dan od 07.00 – 15.00 sati.

Otvaranje parkirališnog prostora ispred zgrade Poliklinike dio je sveobuhvatnog projekta Opremanja i stavljanja u funkciju zgrade Poliklinike te modernizacije i novog funkcioniranja Opće bolnice Zadar kojim će, svim korisnicima, a prvenstveno bolesnicima i pacijentima biti omogućen lakši pristup zdravstvenim uslugama, a ukupan ostvareni prihod od naplate parkinga biti će namjenski utrošen za nabavku medicinske opreme te poboljšanja i unaprjeđenja zdravstvene usluge,izvijestili su iz zadarske Opće bolnice.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.