Hrvatski radio

Radio Zadar

Pag: Četvero vlastite djece bacio s prvog kata, sa 6 m visine!

28.02.2019.

08:13

Autor: tp/sd

Foto/ Toni Pajkin

Foto/ Toni Pajkin

Foto: - / -

Jutros u 6 i 47 policija je dobila dojavu da je muškarac u dobi od 54 godine u Pagu u ulici Josipa bana Jelačića s visine od 6 metara bacio svoje četvero malodobne djece od 3, 5, 7 i 8 godina s prvog kata kuće.

Prema prvim saznanjima policije, po njihovom dolasku na mjesto događaja djeca su bila pri svijesti. Prevezena su u zadarsku bolnicu. U Općoj bolnici Zadar, nisu nam mogli reći u kakvom su stanju djeca. Policija utvrđuje okolnosti ove teške tragedije.

Neslužbeno saznajemo da je riječ o inače problematičnoj obitelji koja se doselila u Pag.

Policijsko priopćenje:

Jutros u 06,47 sati policija je primila saznanja da je muška osoba u Pagu sa prvog kata obiteljske kuće, bacila svoje četvero malodobne djece.

 

Na mjesto događaja su žurno upućeni policijski službenici, kao i djelatnici HMP-i Pag i Novalja koji su djeci odmah pružili prvu pomoć.

 

Djeca su potom kolima HMP-i prevezena u Opću bolnicu Zadar na daljnju obradu.

 

Muška osoba u dobi od 54 godine nalazi se u službenim prostorijama policije.

 

   Sve okolnosti i činjenice koje su prethodile navedenom događaju se utvrđuju, a policija će unutar svoje nadležnosti poduzeti mjere kaznenopravne zašite djece.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.