Hrvatski radio

Radio Zadar

Pag: kazneno prijavljeni majstori

23.03.2021.

10:18

Autor: Toni Pajkin

Goran Kovacic/PIXSELL

Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: - / -

Paška policija kazneno je prijavila dvojicu majstora koji su novac za radove primili, ali ih nisu dovršili. Priavljen je tako 40 godišnji državljanin BiH - zidar, te 31 godišnji automehaničar. Prvi nije završio objekt na kojem je radio, a drugi nije popravio teretno vozilo.

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim državljaninom BiH, i sumnjiče ga za prijevaru u gospodarskom poslovanju.
Još 2018. godine sklopio je ugovor o gradnji nekretnine na području Paga koju je obećao dovršiti do lipnja 2019. godine. Za ugovorene radove 62-godišnji vlasnik nekretnine isplatio mu je ukupno više od 1.500.000,00 kuna, no te radove državljanin BiH nije u potpunosti obavio.
Protiv 40-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare u gospodarskom poslovanju.
Paška policija i 31-godišnjaka sumnjiči za prijevaru, pa je i njega kazneno prijavila. Početkom godine on je primio novac za popravka teretnog vozila, ali vozilo nije popravio i tako oštetio 64-godišnjakinju za nekoliko tisuća kuna..

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.