Hrvatski radio

Radio Zadar

Pao sustav za prijave za energetsku obnovu obiteljskih kuća

14.10.2021.

10:38

Autor: HINA /HRT

Pao sustav za prijave za energetsku obnovu obiteljskih kuća

Pao sustav za prijave za energetsku obnovu obiteljskih kuća

Foto: - / -

Iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u četvrtak su izvijestili da imaju tehničkih poteškoća sa zaprimanjem prijava za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća koje je trebalo početi jutros te su se ispričali građanima što sustav ePrijave nije dostupan.

"Nakon što je 14. listopada od devet sati trebao krenuti sa zaprimanjem prijava za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, došlo je do tehničkih poteškoća uslijed kojih korisnicima sustav ePrijave nije bio dostupan. Ispričavamo se svim zainteresiranim građanima zbog nastale situacije i neugodnosti koje im je ista prouzročila", priopćili su iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.


Napomenuli su da zaduženi tim informatičara i programera intenzivno radi na uklanjanju svih programskih i infrastrukturnih barijera zbog kojih je bilo poteškoća u radu sustava ePrijave.

Iz Fonda su također priopćili da se zaprimanje prijava na Javni poziv privremeno odgađa, a o novom datumu zaprimanja obavijestit će javnost u najkraćem mogućem roku.

Svi građani zainteresirani za taj poziv dobit će novu priliku prijaviti svoje projekte za sufinanciranje, poručili su iz Fonda.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.