Hrvatski radio

Radio Zadar

Parni valjak najavio seriju koncerata, prvi je u Zadru!

30.03.2023.

09:38

Autor: Radio Zadar

Parni valjak stiže u Zadar

Parni valjak stiže u Zadar

Foto: PR Foto / -

Na krilima novog singla i suradnje s Igorom Drvenkarom, Parni valjak dao je do znanja fanovima da nastavljaju s radom i kreću s koncertnim aktivnostima. Prvi u nizu koncerata održat će upravo u Zadru, nakon čega će ih imati prilike čuti i publika u Rijeci, Ljubljani i Mariboru. 

Tjedan dana od objave nove pjesme “Moja glava, moja pravila” koju je Parni valjak snimio u suradnji s Igorom Drvenkarom mladim pjevačem kojeg je publika zavoljela zbog sjajnih nastupa u HRT-ovom showu „A - strana“, bend je najavio i prve ovogodišnje koncerte. Pred svoju publiku stižu već u svibnju ove godine.


Seriju koncerata koje publika može očekivati kroz godinu Parni valjak započinje 6. svibnja u zadarskom klubu Arsenal, a zatim slijede nastupi 10. svibnja u riječkom Pogonu kulture, 26. svibnja u ljubljanskoj Cvetličarni te 27. svibnja u mariborskom ŠTUK-u. Ulaznice za sve koncerte u prodaju kreću od petka, 31. svibnja u 12:00 putem sustava Eventim.


Novi singl dočekan je uz pozitivne reakcije publike iz čitave regije, a zahvalnost tome Parni valjak je izrazio i na svojim društvenim mrežama: “Hvala vam na nevjerojatnoj podršci u našem novom poglavlju. Vi ste nam potvrda da radimo na dobar način i to nam je uvijek najvažnije”.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.