Hrvatski radio

Radio Zadar

Partija šaha za Ligu protiv raka Zadar

08.12.2017.

18:41

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Liga poziva na partiju šaha na Narodnom trgu 09.12. od 10 do 13 sati. Šahovski klub Zadar akcijom "Nema predaje - šah mat raku" pomaže Ligi protiv raka Zadar prikupiti donacije za aparat za zračenje. Zaigrajte protiv dr. Josipa Bubičića i Patrika Levačića.

Prigodna omotnica i poštanski žig predstavljeni su danas u Gradskoj loži. 
U povodu 50. obljetnice Lige protiv raka Zadar Hrvatsko filatelističko društvo Zadar izdalo je prigodni poštanski žig koji će biti u uporabi 11. prosinca u Pošti na Relji. Žig je izdan u suradnji sa zadarskom Ligom protiv raka, čime je ovoj vrijednoj zadarskoj udruzi odano zasluženo priznanje i na ovaj osebujan filatelistički način.
Tim povodom izdana je i prigodna omotnica (spomen koverta) koja se zbog svoje atraktivnosti najviše koristi za dopunu tematskih zbirki, zatim kao suvenir, a može poslužiti i za slanje poslovne pošte. Autor idejnog rješenja omotnice i žiga je predsjednik HFD Zadar Igor Černigoj. 
Prisutnima su se obratili predsjednik Hrvatskog filatelističkog društva Zadar Igor Černigoj, izvršni direktor Hrvatske pošte za Dalmaciju Marin Dvornik i gradonačelnik Grada Zadra i predsjednik Lige protiv raka Zadar doktor Branko Dukić - objavila je Liga.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.