Hrvatski radio

Radio Zadar

Petar Milin: "Jako smo ponosni na naše reprezentativce u VK Jadran"

13.01.2022.

12:11

Autor: Željko Kapelari

VK Jadran

VK Jadran

Foto: VK Jadran / VK Jadran

Aktivno je u Veslačkom klubu Jadran. Njihovi predstavnici u jeku su završnih priprema pred početak nove sezone od koje očekuju jako puno.

Kako teku pripremu, više nam je rekao trener u klubu Petar Milin.


"Sve ide onako kako smo i zacrtali. Prošle godine u ovo doba smo imali zabranu treniranja tako da smo do sada odradili sto posto programa koji smo i planirali. To nas čini sretnima i daje nam vjeru da nas očekuje dobra i uspješna sezona"


Ističe Milin da je atmosfera na treninzima izvrsna, svi predstavnici jedva čekaju početak sezone.


"Imamo sreću da su naši veslači jako zagriženi, žive veslanje i svi jedva čekaju prve regate i početak natjecanja. Sretni smo radi toga i veselimo se onom što nas očekuje"


Ponosni su u klubu posebno na svoje reprezentativce juniore Ivana Mustaća i Petra Miloša te Saru Žuvanić. Što su sebi postavili za cilj u sezoni koja je pred vratima.


"Nadamo se da ćemo se ove godine vratiti na međunarodna natjecanja, to je velika želja. Uz to, želimo i na hrvatskom veslačkom prvenstvu u mjesecu srpnju biti što je moguće bolji, to je kruna sezone i dat će sve od sebe da tu budemo pravi i na visini zadatka".


Sezonu predstavnici kluba iz uvale u Jazinama otvaraju krajem veljače prvom regatama Kupa Dalmacije u Splitu dok ih prije toga očekuje i otvoreno prvenstvo Hrvatske na veslačkim simulatorima u Rijeci. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.