Hrvatski radio

Radio Zadar

Petar Milin: "Početak sezone veseli i želimo u istom ritmu nastaviti i dalje"

14.03.2023.

10:35

Autor: HRT RADIO ZADAR

Petar Milin

Petar Milin

Foto: VK Jadran / /

Odrađenom 1. regatom Kupa Dalmacije Memorijalu Zlatka Celenta u Splitu veslači zadarskog Jadrana otvorili su novu sezonu.


Na tradicionalnom otvaranju sezone u Splitu, okupili su se svi dalmatinski klubovi, a veslači Jadrana nastupili su u svim kategorijama od kadeta, mlađih i starijih juniora do seniora. Uz ukupnu pobjedu i ostvarenih 12 pojedinačnih prvih mjesta, Jadranaši su bili najuspješniji i u kategorijama juniora i mlađih juniora.


- Mi smo nakon pet mjeseci zimske stanke prvi put nastupili. I prije regate smo znali da smo dobri i rezultati nas nisu iznenadili. Međutim, moram reći da postoji još dosta mjesta za napredak ali jako smo zadovoljni otvaranjem sezone -– ističe trener u VK Jadran, Petar Milin.


Pitali smo Milina i što su sebi postavili kao ciljeve u sezoni koja je tek startala.


- Uvijek je cilj osvojiti što više medalja na prvenstvu Hrvatske, želja je da što više naših predstavnika, juniora i mlađih juniora izbori mjesto u reprezentaciji Hrvatske. Dobro smo krenuli, to je dobar pokazatelj iako teško je nešto unaprijed obećavati ali vjerujem u naša prava ostvarenja do mjeseca rujna – pridodao je još Milin.


Sljedeći nastup zadarski veslači imat će ovog vikenda kada ih na stazi u Zatonu kod Šibenika očekuje druga regata Kupa Dalmacije.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.