Hrvatski radio

Radio Zadar

Picula: "Osvojiti tri mandata na izborima za Europski parlament"

22.03.2019.

18:27

Autor: Iva Rogić

Iva Rogić

Iva Rogić

Foto: - / -

Europarlamentarac Tonino Picula sa članovima SDP-a održao je tribinu u Zadru na temu Hrvatska, Europska unija i socijaldemokracija ususret izborima za Europski parlament. Na tribini je bilo riječi o tri točke rasprave.

Teme su bile: Kako građani doživljavaju Hrvatsku kao članicu Europske unije šest godina nakon ulaska, jesu li očekivanja ispunjena i što kod ljudi izaziva neku vrstu zabrinutosti.

 

Politički je cilj SDP-a osvojiti tri mandata na izborima, poručio je SDP-ov europarlamentarac Tonino Picula: Pretpostavljamo da će nam dvjesto tisuća glasova to i omogućiti, vidjeli ste i neke prve ankete koje su napravile kuće za ispitivanje javnog mijenja koje nam upravo to i potvrđuju. Međutim, do izbora je još više od dva mjeseca i u svakom slučaju smatram da kao stranka moramo učiniti sve da opravdamo očekivanja našeg članstva, a jednako tako i da ohrabrimo sve one koji optiraju za socijaldemokraciju, odnosno za ljevicu.

 

Tonino Picula u Zadru

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.