Hrvatski radio

Radio Zadar

Pijani mladić vozio se "valjkom" po gradu

24.05.2018.

09:54

Autor: HRT centar Zadar / PU Zadarska

foto: Ilustracija - Dusko Marusic/PIXSELL

foto: Ilustracija - Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: - / -

Pod utjecajem alkohola najprije ušao u radni stroj – valjak i pokušao ga staviti u pogon, a kad u tome nije uspio ulazi u drugi radni stroj – valjak, stavlja ga u pogon te se kolnikom odvezao u ulicu Gospe Maslinske, gdje je ostavio radni stroj.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je noćas oko 3 sata u Zadru, na križanju ulica Put Bokanjca i Put Nina, pod utjecajem alkohola najprije ušao u radni stroj – valjak i pokušao ga staviti u pogon, a kad u tome nije uspio ulazi u drugi radni stroj – valjak, stavlja ga u pogon te se kolnikom odvezao u ulicu Gospe Maslinske, gdje je ostavio radni stroj.

Nedugo zatim isti je pronađen i doveden u prostorije policije, gdje je u tijeku kriminalističko istraživanje nad istim, zbog sumnje u neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari - priopćeno je iz zadarske policije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.