Hrvatski radio

Radio Zadar

Pitali smo pročelnika Kasapa hoće li do ljeta biti završena Tuđmanova kao i odvodnja u Diklu i Puntamici

22.02.2022.

13:12

Autor: Suzana Dražić

default error photo


 Hoće li zbog kašnjenja infrastukturni projekti na području grada Zadra nedovršeni dočekati turističku sezonu? Kasne radovi na aglomeraciji Dikla i Puntamike, kao i radovi na rekonstrukciji Ulice dr Franje Tuđmana. Na ova i još neka pitanja slušateljima u našoj emisiji Grintalica odgovarao je pročelnik za graditeljstvo Darko Kasap.


  Najviše su zabrinuti mještani Punatmike i Dikla gdje je lani, u studenom, započeo projekt odvodnje koji znatno kasni, a glavni je razlog u financijskim teškoćama izvođača tvrtke Ludwig Pfeiffer. Gradski pročelnik za graditeljstvo Darko Kasap kaže kako imaju obećanja da će se do ljeta ipak,"postići dinamika radova": 

Uz aglomeraciju drugi značajni projekt je onaj u Ulici dr Franje Tuđmana. Uz Ulicu Ante Starčevića, Tuđmanova je glavna gradska prometnica u koju se slijeva najveći promet i ne čudi stoga da građani nestrpljivo očekuju njezin završetak, a dinamika radova čini se prespora: 

Tako je radove u Tuđmanovoj komentirao naš slušatelja, a pročelnik Darko Kasap odgovorio:

Slušatelje zanima što će biti s ulicom s kojom se križa Tuđmanova:

Pročelnik Darko Kasap se slaže  kako je rekonstrukcija  Puta Murvice  potrebna : 

Za sada, po završetku radova u Tuđmanovoj, možemo očekivati privremenu mjeru, a to je presvlačenje asfalta, za nešto veće još ćemo se strpjeti.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.