Hrvatski radio

Radio Zadar

Počinje izložba "Jesen u Lici"

29.09.2017.

08:45

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ličko-senjska županija i županijska Razvojna agencija otvaraju danas u Gospiću 19. izložbu tradicijskih proizvoda "Jesen u Lici". Posjetitelje očekuje bogat kulturni, zabavni, edukativni i stručni program koji traje do nedjelje.

Izložba "Jesen u Lici" kao najveća manifestacija u Ličko-senjskoj županiji već godinama ima poseban značaj u promociji gospodarskih potencijala, ističe pročelnica za gospodarstvo županije Ana Rukavina- Stilinović: Vidjet će tamo oko 280 izlagača koji izlažu svoje proizvode, proizvode svoga rada, svojih ruku, raznorazne prehrambene, uporabne, ukrasne proizvode, suvenire... Ima tu proizvođača meda, mlijeka, rakije, bit će tu i ličkih krumpira, a ono na što smo posebno ponosni, ove godine imamo izlagače iz svih hrvatskih županija i tri zemlje iz regije. Ne prihvaćamo proizvođače koji preprodaju tuđe proizvode, koji proizvode nekakve neautohtone, nekvalitetne proizvode, znači radi se o ulaznoj selekciji na našu izložbu, u korist svih naših posjetitelja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.