Hrvatski radio

Radio Zadar

Pogledajte kako će izgledati rekonstruirana Tuđmanova ulica

24.02.2021.

12:26

Autor:

Pogledajte kako će izgledati rekonstruirana Tuđmanova ulica

Pogledajte kako će izgledati rekonstruirana Tuđmanova ulica

Foto: - / -

Zadarski gradonačelnik Branko Dukić danas je s pročelnicima obišao Tuđmanovu ulicu na križanju s Putom Stanova. Rekao je kako će se rekonstruirati u duljini od 900 metara, a financirat će se iz zelenoga programa europskih fondova.

Znači da je unaprijeđenje našeg cestovnog prometa, koji ide u sljedećim godinama zajedno s onim što građani traže, a to su biciklističke staze i stabla. Znam da će neki govoriti da će se i ovdje nešto rušiti.No, dapače. Tu će se dosta toga napraviti da će ovo biti jedna lijepa četverotračna prometnica sa svim modernim cestovnim zahtjevima koji nas čekaju u budućnosti, rekao je Dukić.

V.d. pročelnika eu-fondova Ante Ćurković tome je dodao kako je objavljena odluka o odabiru najpovoljnijega izvođa radova, te pojasnio daljnju proceduru, nakon koje bi mogli početi radovi. I ako sve bude u redu u postupcima javne nabave vrlo brzo očekujemo uvođenje u posao, odnosno početak izvođenja radova, rekao je Ćurković.

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.