Hrvatski radio

Radio Zadar

Policija privela vijećnika Akcije mladih Marka Pupića Bakrača

28.03.2023.

15:41

Autor: HRT Radio Zadar

Priveden vijećnik M.P. Bakrač

Priveden vijećnik M.P. Bakrač

Foto: Dusko Jaramaz / Pixsell

U Policijskoj upravi zadarskoj potvrdili su nam da su poslijepodne policajci PP Gračac priveli Marka Pupića Bakrača, kako bi ga doveli u Policijsku postaju Zadar.

U policiji o tome nisu željeli ništa reći, osim da je u tijeku kriminalističko istraživanje i postupanje po kaznenoj prijavi Općinskog državnog odvjetništva.


Vijest o uhićenju Pupića Bakrača medijima je poslao njegov kolega, gradski vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša. 

Poštovani želimo Vas obavijestiti kako je naš vijećnik Marko Pupic Bakrac opet priveden, ovaj puta od policijske postaje u Gračacu koja će ga dovesti u Zadar na obavijesti razgovor u PP Zadar. Molimo Vas da ovo objavite kako bi javnost bila upucena o represiji koja se vrši nad vijecnicima Akcije mladih a upravo zbog otkrivanja i prijavljivanja kriminala i korupcije na najvišim razinama.

Ante Rubeša, gradski vijećnik Akcije mladih

Medijima se oko 14 sati obratio e-porukom i sam Pupić-Bakrač. Napisao je kako su ga pozvali iz kriminalističke policije, te ga pitali gdje se nalazi.


Policijskog službenika sam uputio da izvadi uhidbeni nalog, da dođu po mene, stave mi lisice na ruke i odvedu me jer nemam namjeru nakon svih maltretiranja dobrovoljno dolaziti u postaju. S obzirom na gore navedeno možete očekivati moje ponovno skoro hapšenje. U svezi čega i zbog čega nemam ni u primozgu, vidjeti ćemo. Ako želite podrobnije informacije nazovite PU Antona Dražine jer valjda oni znaju zbog čega me opet hapse.

Marko Pupić Bakrač, vijećnik u Županijskoj skupštini

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.