Hrvatski radio

Radio Zadar

10:35 / 26.10.2015.

Autor: HRT centar Zadar

Policija traži pomoć građana

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Policija poziva vozača koji je u nedjelju sudjelovao u prometnoj nesreći u Poličniku da se javi Postaji prometne policije Zadar radi davanja iskaza o nesreći. Također se pozivaju građani koji imaju saznanja o nesreći da se jave na broj 192.

U nedjelju, nešto prije 6 sati, u Poličniku, nepoznati vozač upravljajući automobilom bijele boje, naletio je na 58-godišnju pješakinju koja je stajala uz kolnik.

Pješakinja je s teškim ozljedama zbrinuta u zadarskoj bolnici odakle je otpuštena na kućnu njegu, a nakon nesreće vozač se automobilom udaljio u smjeru Visočana. 

Kako vjerujemo da kod vozača nije postojala namjera prikriti svoje sudjelovanje u nesreći, pozivamo ga da se sam javi Postaji prometne policije Zadar radi davanja obavijesti o ovom događaju. 

Također molimo sve građane koji imaju korisnih informacija o događaju  da se jave prometnoj policiji na broj 345-212 ili operativnom komunikacijskom centru policije na broj 192.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.