Hrvatski radio

Radio Zadar

Policija zahvaljuje građanima za novogodišnju noć bez većih izgreda

02.01.2020.

09:55

Autor: tp

Marko Dimic/PIXSELL

Marko Dimic/PIXSELL

Foto: - / -

Policijska uprava zadarska zahvaljuje svima koji su pridonijeli da novogodišnja noć proteknebez većih izgreda. Tijekom proteklih 48 sati na području Policijske uprave zadarske prijavjena je krađa, dva narušavanje javnog reda i mira te 5 prometnih nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Tijekom proteklih 48 sati na području Policijske uprave zadarske prijavjena je krađa, dva narušavanje javnog reda i mira te 5 prometnih nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene. U utorak poslijepodne na Putu Nina u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio ruksak u vlasništvu 28-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi preko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.
Novogodišnja noć na zadarskom području protekla je mirno, nije bilo ozljeđivanja prilikom uporabe pirotehnike i nisu zabilježeni događaji koji bi u znatnoj mjeri narušili stanje sigurnosti.
Na području zadarske županije nije bilo ozljeđivanja prilikom uporabe pirotehnike niti oštećenja imovine.
Policijska uprava zadarska zahvaljuje svima koji su pridonijeli da novogodišnja noć proteknebez većih izgreda

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.