Hrvatski radio

Radio Zadar

Poluotok ovog vikenda u znaku Vespi

22.09.2016.

08:37

Autor: Filip Buzov

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Iako u Zadru ima vjerne sljedbenike, popularnost Vespe naglo je skočila nakon što je susjedni Biograd prošle godine bio domaćin svjetskog susreta vespaša. .

Tajnik Vespa kluba Zadar, Mijo Pavlović najavio je 7. susret Vespa u Zadru od 23. do 25. rujna 2016.

Ovoga vikenda, kao i svaku godine, pripremamo bogat program za naše goste koji stižu iz svih krajeva zemlje, imamo najave gostiju iz susjedne BiH-a i Slovenije kao i Italije. Ovogodišnji susret odlučili smo odraditi baš u gradu jer smo u zdanje vrijeme više kružili okolo po županiji, tako da se čitav program priređuje u gradu osim jednog izleta. Bit će za sve sudionike večera u petak, onda u subotu odlazak na Poluotok u posjet MAS-u, slikanja na Forumu ....

Druženje s građanima planirate u subotu ?

Planiramo druženje od 15 sati do 18 sati. 

Koliko je prošlogodišnja organizacija Vespa World Days-a u Biogradu i Zadru popularizirala taj kultni motocikl među našim sugrađanima ?     

Popularnost je počela rasti i zahvaljujući djelovanjem našeg kluba, ali naravno organizacija svjetskih dana tome je još više doprinjela. Nakon toga dolaze nam novi članovi u klub, a vidimo i po gradu sve više vespi.

Koje osobine krase vozača vespe ?

To su opušteni ljudi koji najviše vole dobro druženje, zabavu, život koji je lagan, odlazak na kupanje naravno s vespom.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.