Hrvatski radio

Radio Zadar

Pomozimo Dariji!

08.05.2015.

10:58

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U petak, 15. svibnja u novoj dvorani Kazališta lutaka Zadar s početkom u 20 sati održat će se humanitarni klapski koncert u organizaciji Rotary Kluba Zadar pod nazivom „Klape za Dariju“. Sav prihod koncerta donirat će se našoj sugrađanki, 29-godišnjoj Dariji Šimunov koja je od 2009. godine zbog pogrešne liječničke dijagnoze iz 2006. godine prikovana za krevet.

Financijska sredstva Dariji su neophodna radi daljnjeg liječenja i ostvarenja nade u potpuno izlječenje u što dakako vjeruju svi koji su se uključili u ovaj humanitarni projekt.

Ovom akcijom Rotary Klub Zadar samo nastavlja kontinuitet svojeg humanitarnog djelovanja u 17 godina postojanja, pod svojim temeljnim motom: u svrhu služenja i pomaganja svim ljudima.

Na koncertu će kao domaćin nastupiti zadarska muška klapa Munita, a njihovi gosti su dvije vrhunske muške klape: Vinčace iz Novog Vinodolskog i Reful iz Splita. 

Organizator poziva sve naše sugrađane, ljubitelje klapskog pjevanja, da dođu na koncert i kupnjom ulaznice pomognu ovom humanom cilju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.