Hrvatski radio

Radio Zadar

"Popijte kavu u udruzi Porat"

27.05.2015.

11:27

Autor: HRT centar Zadar / Udruga Porat

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2015. u prostorijama Udruge Porat na adresi Ilije Smiljanića 2 održat će se nekoliko aktivnosti.

Ove godine udruge širom Hrvatske otvorit će od 28. do 30. svibnja svoja vrata građanima kako bi im približili svoje programe i aktivnosti. Na Danima otvorenih vrata građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2015. u prostorijama Udruge Porat na adresi Ilije Smiljanića 2 održat će se slijedeće aktivnosti:

28. svibnja 2015. (četvrtak) "Popijte kavu u udruzi Porat" - Održat će se predavanje o resocijalizaciji liječenih ovisnika i kratka prezentacija o radu udruge u terminu od 10 do 12 sati, gdje će posjetitelji imati priliku besplatno popiti kavu, dobiti promotivne materijale i družiti se s članovima udruge.

29. svibnja 2015. (petak) u terminu od 10 do 12 sati u prostorijama udruge Porat posjetitelji će imati priliku pogledati kratki film "Anketa o ovisnostima među mladima" i kratki film „Carpe vita!" izrađen u suradnji s Lumiere Media pri udruzi CINAZ Zadar.

30. svibnja 2015. (subota) Likovna radionica za djecu „Vidim, osjećam, stvaram!“ u prostorijama udruge Porat od 18 do 20 sati - Izražavanje osjećaja, doživljaja, stavova i uvjerenja primjerenim umjetničkim aktivnostima s ciljem promocije zdravih stilova života pod vodstvom Koraljke Alavanje  prof. pedagogije i dipl. povjesničarke umjetnosti. Pozivamo djecu osnovnoškolske dobi da se slobodno priključe radionicama.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu" u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.