Hrvatski radio

Radio Zadar

Poplava na Bokanjcu! Nemoguće! Aglomeracija!?Novi cjevovod!? Budislavićeva poplavljena - voda u gospodarskim objektima!

20.11.2022.

07:10

Autor: vš/tp

Poplava na Bokanjcu

Poplava na Bokanjcu

Foto: Slušatelj Radio Zadra / -

Sinoćnja kiša, jača od uobičajene, ali daleko od potopa kojeg pamtimo iz 2017. godine, a ulice Novog Bokanjca su bile poplavljene!  Kao da ni kune nije uloženo u sustav odvodnje, kao da se ništa nije napravilo u sklopu projekta aglomeracije. 


Već više od godinu dana baš na području Bokanjca stanovnici trpe prašinu, buku, razrovane i prokopane prometnice, nemogućnost pristupa kućama, prodavaonicama, gospodarskim objektima. 


Prate kopanja i zatrpavanja, polaganja cijevi i priključivanja na sustav odvodnje, asfaltiranja, pa opet prokopavanja i opet asfaltiranja i onda u jednoj kišnoj noći svi radovi i sav uložen novac u kanalizaciju i sustav javne odvodnje svedu se na intervenciju vatrogasaca, jer voda se zadržala na ulicama te prodrla u poslovne prostorije duž Budislavićeve.

Galerija
Poplava na Bokanjcu nakon jače kiše , Foto: -/-
Poplava na Bokanjcu nakon jače kiše , Foto: -/-Poplava na Bokanjcu nakon jače kiše , Foto: -/-Poplava na Bokanjcu nakon jače kiše , Foto: -/-Poplava na Bokanjcu nakon jače kiše , Foto: -/-Poplava na Bokanjcu nakon jače kiše , Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.