Hrvatski radio

Radio Zadar

Posebna regulacija prometa zbog utrke Wings for Life

08.05.2022.

09:46

Autor: Radio Zadar

Wings for Life World Run 2019. Zadar

Wings for Life World Run 2019. Zadar

Foto: EXPA / PIXSELL

Zbog održavanja Wings for Life World Run  danas će se  promet  odvijati uz posebnu regulaciju na dionicama:

1. od 09.15 do 14,00 sati Liburnska obala - Ulica Narodnog lista

2. od 11.45 do 14.00 sati Liburnska obala – Ulica O.K. Tomislava

3. od 12.00 do 14.00 sati Zrinsko-Frankopanska Ulica – Put Murvice – dr. Franje Tuđmana – Ante Starčevića

4. od 12.15 do 14.15 sati Ulica 4. GBR - 84. Bojne HV „Termiti“ do izlaza iz Zadra, promet u smjeru juga

5. od 12.30 do 14.30 sati na dionici ceste D8 – Bibinje – Sukošan – Sv. Petar – Turanj – Sv. F. i Jakov – Biograd – Pakoštane - Drage, do granice sa Šibensko-kninskom županijom, promet će se odvijati uz posbenu regulaciju po dionicama sukladno kretanju trkača.

U vremenu od 11.30 do 14.00 sati ulaz odnosno izlaz vozilima sa zadarskog poluotoka neće biti moguć preko križanja Jazine.

 U vremenu od 12.30 do 16.00 sati cjelokupni promet u oba smjera, državnom cestom od Zadra do Draga odnosno granicom sa Šibensko-kninskom županijom i nadalje u smjeru Primoštena će se odvijati uz posebnu regulaciju policijskih službenika i to po dionicama sukladno kretanju trkača.

 Savjetuje se vozače da u navedeno vrijeme u što manjoj mjeri koristite ulice, koje su ujedno obilazni pravci za kretanje vozila:

- Ulica dr. Franje Tuđmana

- Ulica V. Mačeka

- Ulica braće Miroslava i Janka Perica

- Ulica Franka Lisice

- Ulica Put Murvice

- Ulica II. Zasjedanja ZAVNOH-a

Savjetujemo da se u navedena vremena izbjegavaju navedeni cestovni pravci i koriste alternativni pravci. Zbog održavanja utrke očekuju se pojačane gužve i povećani zastoji prometa. Stoga, molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i da poštuju upute i smjernice policijskih službenika na terenu te upute redarske službe organizatora utrke, kako svojim ponašanjem ne bi ugrozili vlastitu, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu - poručili su organizatori.
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.