Hrvatski radio

Radio Zadar

Postavljanje radio-stanice, izrada robota, 3D modeliranje...

23.06.2019.

09:35

Autor: HRT Radio Zadar

Ilustracija - foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Ilustracija - foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: - / -

U organizaciji Zajednice tehničke kulture Zadarske županije u Obrovcu danas počinje sedmodnevna ljetna škola tehničke kulture za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Sudjeluje 15 polaznika, a bit će smješteni u prostoru Sportske dvorane OŠ Obrovac.

Potaknuti pozitivnim iskustvima organiziranja ljetnih škola tehničke kulture u PP Telašćica već 6 godina zaredom, odlučili smo razveseliti i dodatno educirati mlade članove naših udruga Zajednice osnovnoškolskog uzrasta koji su se svojim radom i zalaganjem istaknuli u području tehničke kulture.

Škola će se organizirati u Obrovcu u periodu od 23. do 30. lipnja 2019. godine, financirana je sredstvima Zadarske županije za ukupno 15 pozvanih polaznika.

Tijekom njihovog sedmodnevnog boravka u Obrovcu biti će im ponuđen konkretan program iz područja tehničke kulture prema priloženom Programu. Polaznici će biti smješteni u prostor Sportske dvorane OŠ Obrovac u Obrovcu.

Zajednica tehničke kulture Zadarske županije pokriva troškove smještaja, prehrane i radnih materijala, a djecu tijekom provođenja Škole u svakom trenutku prate dva stručna voditelja i osigurana su im tri obroka dnevno.

Ljetna škola tehničke kulture je jedinstvena škola tehničkih aktivnosti jer uključuje visoku razinu tehničkog opismenjavanja djece u različitim područjima tehničke kulture. Zajednica u prirodnom ambijentu organizira edukativan program za djecu te tako potiče kreativan rad, stvaralaštvo i zajedništvo.

U ime organizatora zanimljivosti iz programa otkrio nam je Željko Vidović

logo

logo

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.