Hrvatski radio

Radio Zadar

Potpora za programe koji pridonose obogaćivanju turističke ponude

04.01.2021.

17:32

Autor: TZ Zadarske županije/HRT Zadar

Filip Brala/PIXSELL( ilustracija)

Filip Brala/PIXSELL( ilustracija)

Foto: - / -

Turistička zajednica Zadarske županije na svojim je Internet stranicama objavila javni poziv za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava programima ili projektima koji, kako navode, pridonose obogaćivanju turističke ponude i kreiranju novih motiva dolazaka turista u našu županiju.

Temeljem Programa rada za 2021. godinu, Turistička zajednica Zadarske županije je na svojim Internet stranicama www.zadar.hr objavila  

JAVNE POZIVE ZA DODJELU POTPORA U 2021. 

  • DOGAĐANJIMA 
  • PROGRAMIMA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA (DMK) 

Predmeti ovih Javnih poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Zadarske županije programima/projektima koji podižu vidljivost regionalnog brenda, pridonose obogaćivanju turističke ponude i kreiranju novih motiva dolazaka turista na cijelom području Zadarske županije. Pozivi su upućeni subjektima javnog i privatnog sektora:

Javni poziv za događanja, kao i do sada, namijenjen za događanja koja se odvijaju na teritoriju Zadarske županije, predstavljaju motiv dolazaka turista na destinaciju, stvaraju dodatnu ponudu, poglavito u pred i posezoni, te imaju snažan promidžbeni efekt zbog posebnosti i/ili unikatnosti. Potpore su usmjerene isključivo na marketinške aktivnosti.

Drugi je Poziv namijenjen programima razvoja i uvođenja na tržište složenih turističkih proizvoda posebnih interesa. Ideja je pružiti podršku turističkim agencijama koje su specijalisti za destinaciju, odnosno nude paket-aranžmane isključivo u zadarskoj županiji s naglašenim doživljajnim aspektom.

Predmetni javni poziv objavljen je na web stranicama Turističke zajednice Zadarske županije na https://www.zadar.hr/hr/o-nama/natjecaji-pozivi-i-obavijesti, dok će „online“ prijava biti moguća u periodu 20.-29. siječnja, odnosno do samog roka za prijavu.

Konačnu odluku o visini potpora donijet će Turističko vijeće Turističke zajednice Zadarske županije, a rezultati će također biti objavljeni na Internet stranicama www.zadar.hr.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.