Hrvatski radio

Radio Zadar

Potraga se nastavlja - policija dala opis odjeće nestalog

03.11.2017.

10:36

Autor: HRT centar Zadar / PU Zadarska

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prema dosadašnjim informacijama nestali muškarac u trenutku nestanka bio je odjeven u trenirku marke Adidas, tamnoplave boje sa svijetloplavim rukavima i dijelom prednjice, te crne tenisice iste marke – naveli su iz policije.

Iz PU Zadarske također pozivaju građane s tog područja, ribare i rekreativce da obrate pažnju na području potrage te policiji na telefon 192 dojave svaku informaciju koja može pomoći u potrazi.

Peti je dan potrage za muškarcem koji je 30. listopada ispalio hitac te pao sa starog Masleničkog mosta. Postoje indicije kako se radi o pripadniku 93. zrakoplovne baze HRZ-a, 45 godišnjem pilotu kanadera.

Danas se potraga nastavlja pretraživanjem Novskog ždrila, Novigradskog mora i Velebitskog kanala.

Jučer su u potrazi osim policijskih službenika Policijske uprave zadarske, ronioca specijalne policije iz Splita i Rijeke, djelatnika Lučke kapetanije, sudjelovali ronioci JVP Grada Zagreba, pripadnici HGSS-a s tri plovila i lokalni ribari. Područje potrage nadlijetali su i Pilatus te helikopter Hrvatske vojske.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.