Hrvatski radio

Radio Zadar

Povratnički video spot Emilije Kokić

28.05.2015.

08:20

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Za nedavno objavljen povratnički singl naslovljen 'Iznenađenje' atraktivna Emilija je snimila video spot.

Lijepa i rasplesana Emilija za snimanje spota angažirala je sjajnog plesača Nevena Ivića koji je peterostruki prvak Hrvatske  u akrobatskom rock'n'rollu, prvak svijeta 2007. godine te ambasador Svjetskog plesnog saveza za promociju sportskog plesa za Središnju i Južnu Ameriku.

Redatelj video spota je Danijel Tipura s kojim Emilija prvi put surađuje. O suradnji i koliko je uživala u snimanju spota plešući s Nevenom s kojim planira nastupiti i na CMC festivalu,  Emilija kaže: 

Snimanje ovog video spota povjerila sam redatelju Danijelu Tipuri pa iako je ovo naša prva suradnja sudeći prema sjajnoj atmosferi vjerujem da nije i zadnja. Danijel mi je rekao da poznaje sjajnog plesača i s punim povjerenjem sam pristala da u spotu bude osoba koju nisam nikad prije susrela.

Bio je u pravu, Neven Ivić je izvrstan plesač, vrlo ugodna osoba koja mi je pomogla da iz sebe izvučem rasplesanu i veselu Emiliju.

Užitak je raditi s ljudima koji su ujedno vrhunski profesionalci i ugodni karakteri, tad se stvori najvažnija stvar na snimanju, a to je lijepa energija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.